Diensten

Websites

Compacte websites, maatwerk websites of enkel website ontwerp: bij Pixeltoday kun je terecht. Wij ontwikkelen zowel “simpele” websites als op maat gemaakte websites. Ook is het mogelijk om enkel het ontwerp van een website (PSD) te laten doen door Pixeltoday.

Logo’s & huisstijlen

Pixeltoday (her)ontwerpt logo’s en huisstijlen tegen een strakke prijs. Pixeltoday ontwerpt niet alleen, maar denkt ook mee over wat het bedrijf moet uitstralen en overbrengen. Op deze manier ontwikkelen wij samen met de klant een unieke en herkenbare identiteit.

Drukwerk ontwerp

Flyers, posters, folders, spandoeken, vlaggen, en meer: Pixeltoday ontwerpt het. Ook is het mogelijk om het ontworpen drukwerk door ons te laten bestellen, zodat u alleen de deur open hoeft te doen om het drukwerk in ontvangst te nemen.

& Meer

Naast het ontwikkelen en ontwerpen van websites, logo’s, huisstijlen en drukwerk doet Pixeltoday nog meer. Bijvoorbeeld het ontwerpen van (GIF) banners, (online) advertenties en het bewerken van video’s. Ook denken wij graag mee over het concept, de structuur en informatie-architectuur van websites.